Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Algemene voorwaarden Zinenzoo

1. Algemeen

1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing voor al het aanbod van Zinenzoo en gelden zonder uitzondering voor iedere deelnemer.

1.2 De deelnemer gaat akkoord met deze Algemene Voorwaarden bij deelname aan het aanbod van Zinenzoo.

1.3 Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

2. Eigen risico en aansprakelijkheid

2.1 Deelname aan het aanbod geschiedt volledig op eigen risico van de deelnemer.

2.2 Zinenzoo is niet verantwoordelijk voor schade en/of verlies van eigendommen van de deelnemer, noch voor enige vorm van lichamelijk letsel voor, tijdens of na deelname.

2.3 Elke deelnemer is verplicht om klachten en blessures te melden aan de begeleider. Deelname is alleen mogelijk indien je gezondheid geen belemmering vormt. Neem bij twijfel contact op met je huisarts.

3. Annuleringsvoorwaarden

3.1 Coaching: tot 24 uur voor de afspraak kun je zonder kosten annuleren, daarna wordt 50% van de totaalprijs in rekening gebracht. Bij annulering binnen 1 uur voor de afspraak, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

3.2 Yogales Nieuwendammerdijk: hiervoor geldt een vaste maandelijkse bijdrage van €50,- per maand (inclusief 6 vakantieweken) te voldoen voor de 1e dag van een nieuwe kalendermaand. Indien je voor aanvang van een nieuwe kalendermaand aangeeft minder of niet te kunnen deelnemen aan de lessen, dan wordt de bijdrage aangepast.

3.3 Retraite: tot 2 weken voor aanvang van een retraite kun je zonder kosten annuleren. Daarna ontvang je de aanbetaling niet retour. Indien geen aanbetaling is gedaan, wordt 50% van de totaalprijs in rekening gebracht.

3.4 Training/workshops: tot 1 week voor aanvang van de training kun je zonder kosten annuleren, daarna wordt 50% van de totaalprijs in rekening gebracht. Bij annulering binnen 24 uur wordt 50% in rekening gebracht en kan 50% worden ingezet als korting op het aanbod van Zinenzoo. Deze korting is maximaal een half jaar geldig. Bij annulering binnen 2 uur voor (of na) aanvang van de training, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

3.5 Yin yoga specials (Stress-APK en Seizoenskaart): tot 1 week voor aanvang kun je zonder kosten annuleren, daarna wordt 50% van de totaalprijs in rekening gebracht. Bij annulering binnen 24 uur wordt 50% in rekening gebracht en kan 50% worden ingezet als korting op het aanbod van Zinenzoo. Deze korting is maximaal een half jaar geldig. Bij annulering binnen 2 uur voor (of na) aanvang, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Op de hoogte blijven?


Loading