Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Coaching

Als lichaamsgericht coach leer ik je weer te leven vanuit je hart in samenwerking met je verstand. Niet alleen begrijpen en inzicht zijn nodig om te veranderen, maar juist ook voelen en ervaren. Om het contact met het lichaam te herstellen en te verdiepen gebruik ik methodes uit o.a. haptonomie, ademtherapie, lichaamswerk en familie-opstellingen. Ook werk ik graag met yin yoga, mindfulness of compassie, wandelcoaching en de kracht van verbeelding. Lees hier verder.

Iets voor jou?

Bel/mail me voor een gratis intake van 30 minuten. Voelt het goed, dan gaan we meteen aan de slag.

coaching Zinenzoo

Begeleiding

Mijn naam is Marit van Overschot, ik ben lichaamsgericht coach met een focus op stress gerelateerde klachten. Op de Nieuwendammerdijk heb ik mijn praktijkruimte, daarnaast werk ik als coach bij de Vrije Universiteit. Mijn begeleiding kenmerkt zich door rust, stevigheid, compassie, humor en creativiteit. Ik weet een veilige sfeer te creëren en daag cliënten uit – op een zachte manier. Graag verbind ik idee met vorm, waarbij ik met beide benen op de grond sta.

“Ik vind het jammer dat ons traject is afgelopen want ik heb ervan genoten. Je bent zo deskundig en helder, ik heb van alle keren dingen meegenomen die me enorm hebben geholpen en die ik kan blijven gebruiken. Wat me vooral heeft verbaasd is dat een coaching-traject zo op mijn eigen beleving van de wereld kan aansluiten. Ik voel me echt serieus genomen en gesteund. Je hebt me uitgedaagd juist bij me zelf te blijven en het is ongelofelijk hoe dingen in zo’n korte tijd zijn veranderd.” (Natasja)

“Iedere sessie bij Marit is voor mij heel erg waardevol geweest. Ze stemde iedere keer goed met mij af op mijn behoeftes en heeft mij meer leren luisteren naar mijn lichaam. Ook heeft ze heeft me meegegeven dat een burn-out ook weer over gaat. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor alles!” (Maja)

“Toen ik begon bij Marit zei ze: je weet het eigenlijk al. Alleen wist ik niet dat ik het al wist. En zonder Marit had ik dat nog steeds niet geweten. In een aantal sessies in haar sfeervolle praktijkruimte kwam ik erachter waar mijn passie ligt en wat ik ėcht wil doen. En ik wist het eigenlijk al, maar ik had wel de tools van Marit nodig om daar achter te komen. Marit is voor mij de belichaming van ‘zen’ en ‘niks-moeten’, een verademing in mijn hectische-alles-moet-perfect-levensstijl.” (Janneke)

Voor wie?

Coaching door Zinenzoo is geschikt voor iedereen die zich herkent in een of meer van onderstaande vragen:

  • heb je weinig energie en voel je je geleefd?
  • ga je altijd weer over je grenzen heen?
  • heb je stressgerelateerde klachten?
  • ben je hoogsensitief (HSP) en kan de wereld je overweldigen?
  • loop je steeds vast in hetzelfde?
  • zit je in een burn-out of ben je hiervan aan het herstellen?
  • wil je meer of beter contact met je lichaam?

Kosten

De gevraagde bijdrage voor een coachingsessie van 1,5 uur is €85. Vaak wordt coaching van stress gerelateerde klachten vergoed door werkgevers. Voor de zakelijke markt geldt een aangepast tarief van €150 per sessie. De genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Vergoeding via een zorgverzekering is helaas niet mogelijk, wel zijn de kosten potentieel aftrekbaar bij de Belastingdienst:

Ondernemers
Volg je als zelfstandig ondernemer een training of workshop die aantoonbaar leidt tot het verdiepen van je kennis, dan zijn dit zakelijke kosten die volledig aftrekbaar zijn. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers mogelijk aftrekbaar als bedrijfskosten. Stel, je bent ZZP-er; de continuïteit van je bedrijf en alle aspecten van de bedrijfsvoering komen op jou aan. Dan is het bijvoorbeeld belangrijk dat je goed kunt omgaan met stress. Jouw persoonlijk functioneren is cruciaal voor je bedrijfsvoering. Een coachingstraject draagt hier in belangrijke mate aan bij. Daarom kun je de kosten hiervan inclusief BTW opvoeren.

Particulieren
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief BTW mogelijk als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid.

>> Meer en actuele informatie over mogelijke aftrek bij de Belastingdienst vind je hier.

Contact

Mail of bel gerust als je ergens vragen over hebt.

Marit van Overschot | info@zinenzoo.nl 06-20442839


Loading