Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Coaching

Als lichaamsgericht coach leer ik je weer te leven vanuit je hart in samenwerking met je verstand. Niet alleen begrijpen en inzicht zijn nodig om te veranderen, maar juist ook voelen en ervaren. Om het contact met het lichaam te herstellen en te verdiepen gebruik ik methodes uit o.a. haptonomie, ademtherapie, lichaamswerk en familie-opstellingen. Ook werk ik graag met yin yoga, mindfulness of compassie, wandelcoaching en de kracht van verbeelding. Lees hier verder.

Iets voor jou? 

De coaching vindt plaats in mijn praktijkruimte bij de Nieuwendammerdijk – op maandag tot en met donderdag om 10, 13 of 16 uur. Ook is een coachingstraject bij Naar Zee (IJburg) mogelijk. Wees welkom en neem voor een gratis telefonische kennismaking contact op via info@zinenzoo.nl; ik ben benieuwd naar je verhaal.

“Ik vind het jammer dat ons traject is afgelopen want ik heb ervan genoten. Je bent zo deskundig en helder, ik heb van alle keren dingen meegenomen die me enorm hebben geholpen en die ik kan blijven gebruiken. Wat me vooral heeft verbaasd is dat een coaching-traject zo op mijn eigen beleving van de wereld kan aansluiten. Ik voel me echt serieus genomen en gesteund. Je hebt me uitgedaagd juist bij me zelf te blijven en het is ongelofelijk hoe dingen in zo’n korte tijd zijn veranderd.” (Natasja)

Over de coach

Marit van Overschot is lichaamsgericht coach en heeft haar praktijkruimte bij de Nieuwendammerdijk. Zij is gecertifieerd tot lichaamsgericht coach, erkend als CSR-coach® en partner van het CSR-centrum: een expertisecentrum op het gebied van stress- en burn-outcoaching – met een wetenschappelijk onderbouwde en bewezen effectieve psycho-biologische aanpak.

Vanaf 2007 is zij werkzaam als coach, ruim vier jaar geleden is zij gestart met haar eigen coachpraktijk. Momenteel is zij ook verbonden als assistent-mentor bij de opleiding Lichaamsgericht Coachen van Atma en begeleid zij studenten bij de VU bij het leren omgaan met stress.

Haar drijfveer is een twinkeling in ogen. Mensen in beweging krijgen en de boel (letterlijk en figuurlijk) weer laten stromen – niet alleen door praten en begrijpen, maar juist ook door voelen en ervaren. Haar begeleiding kenmerkt zich door rust, stevigheid, compassie, humor en creativiteit. Zij weet een veilige sfeer te creëren en daag cliënten uit – op een zachte manier. Graag verbindt ze idee met vorm, waarbij ze met beide benen op de grond staat.

Contact

Mail of bel gerust als je ergens vragen over hebt.

Marit van Overschot | info@zinenzoo.nl | 06-20442839

“Jouw begeleiding heeft me geholpen om op te merken dat mijn lichaam signalen geeft. Dat luisteren naar die signalen een weg is naar mijn gevoel. Dat alles wat er is er ook mag zijn. (..) Jouw creatieve manier van werken en zachtheid zorgden ervoor dat ik leerde vertrouwen op mijn eigen lijf. Je gaf me de handvaten om uit een diep dal te komen en met nieuwsgierigheid en vertrouwen de volgende stappen te nemen.”


Loading