Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Coaching

Als lichaamsgericht coach leer ik je weer te leven vanuit je hart in samenwerking met je verstand. Niet alleen begrijpen en inzicht zijn nodig om te veranderen, maar juist ook voelen en ervaren. Om het contact met het lichaam te herstellen en te verdiepen gebruik ik methodes uit o.a. haptonomie, ademtherapie, lichaamswerk en familie-opstellingen. Ook werk ik graag met yin yoga, mindfulness of compassie, wandelcoaching en de kracht van verbeelding. Lees hier verder.

Iets voor jou?

Bel/mail me voor een gratis intake van 30 minuten. Voelt het goed, dan gaan we meteen aan de slag.

coaching Zinenzoo

“Ik vind het jammer dat ons traject is afgelopen want ik heb ervan genoten. Je bent zo deskundig en helder, ik heb van alle keren dingen meegenomen die me enorm hebben geholpen en die ik kan blijven gebruiken. Wat me vooral heeft verbaasd is dat een coaching-traject zo op mijn eigen beleving van de wereld kan aansluiten. Ik voel me echt serieus genomen en gesteund. Je hebt me uitgedaagd juist bij me zelf te blijven en het is ongelofelijk hoe dingen in zo’n korte tijd zijn veranderd.” (Natasja)

Over de coach

Marit van Overschot is lichaamsgericht coach en heeft haar eigen praktijkruimte in de tuin achter het kleinste kerkje van Amsterdam. Zij is gecertifieerd tot academisch coach en lichaamsgericht coach bij Atma. Vanaf 2007 is zij werkzaam als coach, ruim vier jaar geleden is zij gestart met haar eigen coachpraktijk. Momenteel is zij ook verbonden als assistent-mentor bij de opleiding Lichaamsgericht Coachen van Atma.

Haar drijfveer is een twinkeling in ogen. Mensen in beweging krijgen en de boel (letterlijk en figuurlijk) weer laten stromen – niet alleen door praten en begrijpen, maar juist ook door voelen en ervaren. Haar begeleiding kenmerkt zich door rust, stevigheid, compassie, humor en creativiteit. Zij weet een veilige sfeer te creëren en daag cliënten uit – op een zachte manier. Graag verbindt ze idee met vorm, waarbij ze met beide benen op de grond staat.

Contact

Mail of bel gerust als je ergens vragen over hebt.

Marit van Overschot | info@zinenzoo.nl | 06-20442839

“Toen ik begon bij Marit zei ze: je weet het eigenlijk al. Alleen wist ik niet dat ik het al wist. En zonder Marit had ik dat nog steeds niet geweten. In een aantal sessies in haar sfeervolle praktijkruimte kwam ik erachter waar mijn passie ligt en wat ik ėcht wil doen. En ik wist het eigenlijk al, maar ik had wel de tools van Marit nodig om daar achter te komen. Marit is voor mij de belichaming van ‘zen’ en ‘niks-moeten’, een verademing in mijn hectische-alles-moet-perfect-levensstijl.” (Janneke)

Kosten

De gevraagde bijdrage voor een coachingsessie van 1,5 uur is €85. Vaak wordt coaching van stress gerelateerde klachten vergoed door werkgevers. Voor de zakelijke markt geldt een aangepast tarief van €150 per sessie. De genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Vergoeding via een zorgverzekering is helaas niet mogelijk, wel zijn de kosten potentieel aftrekbaar bij de Belastingdienst:

Ondernemers
Volg je als zelfstandig ondernemer een training of workshop die aantoonbaar leidt tot het verdiepen van je kennis, dan zijn dit zakelijke kosten die volledig aftrekbaar zijn. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers mogelijk aftrekbaar als bedrijfskosten. Stel, je bent ZZP-er; de continuïteit van je bedrijf en alle aspecten van de bedrijfsvoering komen op jou aan. Dan is het bijvoorbeeld belangrijk dat je goed kunt omgaan met stress. Jouw persoonlijk functioneren is cruciaal voor je bedrijfsvoering. Een coachingstraject draagt hier in belangrijke mate aan bij. Daarom kun je de kosten hiervan inclusief BTW opvoeren.

Particulieren
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief BTW mogelijk als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid.

>> Meer en actuele informatie over mogelijke aftrek bij de Belastingdienst vind je hier.

Contact

Mail of bel gerust als je ergens vragen over hebt.

Marit van Overschot | info@zinenzoo.nl 06-20442839

“Iedere sessie bij Marit is voor mij heel erg waardevol geweest. Ze stemde iedere keer goed met mij af op mijn behoeftes en heeft mij meer leren luisteren naar mijn lichaam. Ook heeft ze heeft me meegegeven dat een burn-out ook weer over gaat. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor alles!” (Maja)


Loading