Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Coaching

Als lichaamsgericht coach leer ik je weer te leven vanuit je hart in samenwerking met je verstand. Niet alleen begrijpen en inzicht zijn nodig om te veranderen, maar juist ook voelen en ervaren. Om het contact met het lichaam te herstellen en te verdiepen gebruik ik methodes uit o.a. haptonomie, ademtherapie, lichaamswerk en familie-opstellingen. Ook werk ik graag met yin yoga, mindfulness of compassie, wandelcoaching en de kracht van verbeelding. Lees hier verder.

Iets voor jou? 

De coaching vindt plaats in mijn praktijkruimte bij de Nieuwendammerdijk – op maandag tot en met donderdag om 10, 13 of 16 uur. Wees welkom en neem voor een gratis telefonische kennismaking contact op via info@zinenzoo.nl; ik ben benieuwd naar je verhaal.

Let op: in verband met de zomervakantie sluit de praktijkruimte haar deuren van 12 juli tot en met 25 augustus.

“Ik vind het jammer dat ons traject is afgelopen want ik heb ervan genoten. Je bent zo deskundig en helder, ik heb van alle keren dingen meegenomen die me enorm hebben geholpen en die ik kan blijven gebruiken. Wat me vooral heeft verbaasd is dat een coaching-traject zo op mijn eigen beleving van de wereld kan aansluiten. Ik voel me echt serieus genomen en gesteund. Je hebt me uitgedaagd juist bij me zelf te blijven en het is ongelofelijk hoe dingen in zo’n korte tijd zijn veranderd.” (Natasja)

Over de coach

Marit van Overschot is lichaamsgericht coach en heeft haar praktijkruimte bij de Nieuwendammerdijk. Zij is gecertifieerd tot lichaamsgericht coach, erkend als CSR-coach® en partner van het CSR-centrum: een expertisecentrum op het gebied van stress- en burn-outcoaching – met een wetenschappelijk onderbouwde en bewezen effectieve psycho-biologische aanpak.

Vanaf 2007 is zij werkzaam als coach, ruim vier jaar geleden is zij gestart met haar eigen coachpraktijk. Momenteel is zij ook verbonden als assistent-mentor bij de opleiding Lichaamsgericht Coachen van Atma en begeleid zij studenten bij de VU bij het leren omgaan met stress.

Haar drijfveer is een twinkeling in ogen. Mensen in beweging krijgen en de boel (letterlijk en figuurlijk) weer laten stromen – niet alleen door praten en begrijpen, maar juist ook door voelen en ervaren. Haar begeleiding kenmerkt zich door rust, stevigheid, compassie, humor en creativiteit. Zij weet een veilige sfeer te creëren en daag cliënten uit – op een zachte manier. Graag verbindt ze idee met vorm, waarbij ze met beide benen op de grond staat.

Contact

Mail of bel gerust als je ergens vragen over hebt.

Marit van Overschot | info@zinenzoo.nl | 06-20442839

“Toen ik begon bij Marit zei ze: je weet het eigenlijk al. Alleen wist ik niet dat ik het al wist. En zonder Marit had ik dat nog steeds niet geweten. In een aantal sessies in haar sfeervolle praktijkruimte kwam ik erachter waar mijn passie ligt en wat ik ėcht wil doen. En ik wist het eigenlijk al, maar ik had wel de tools van Marit nodig om daar achter te komen. Marit is voor mij de belichaming van ‘zen’ en ‘niks-moeten’, een verademing in mijn hectische-alles-moet-perfect-levensstijl.” (Janneke)


Loading