Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Incompany training Vergroot je weerbaarheid tegen stress bij de VU

De training Vergroot je weerbaarheid tegen stress is inmiddels drie maal aangeboden aan deeltijdstudenten Accountancy bij de Vrije Universiteit. Een groep studenten met een relatief veel stressklachten, want zij combineren hun meerjarige postdoctorale opleiding met een zeer goed gevulde werkweek bij een accountantskantoor. Door begrijpen (theorie en oefeningen) te integreren met ervaren (o.a. ademhalingstechnieken, mindfulness) kregen deze studenten weer tools in handen om de balans tussen inspanning en ontspanning te herstellen. De training is aangeboden op de bijzondere locatie De Bosbaan.

Ervaringen deelnemers

Alle deelnemers zouden de training aanraden aan medestudenten. De training kreeg het gemiddelde rapportcijfer 8,4 en staat nogmaals op het programma in het voorjaar van 2018 (6 en 20 april).

“De training geeft veel inzicht over de werking van stress en biedt goede praktische oefeningen die helpen bij het ontspannen. Ook bleek het fijn om ervaringen te delen.”

“De training was zinvol en prettig. Ik kreeg handige tips (van de docent en andere deelnemers) over hoe je beter en anders met stress kunt omgaan.”

“Heel veel studenten hebben naar mijn mening hetzelfde probleem (veel stress en werkdruk) maar dat willen ze niet toegeven, het is toch vaak nog een teken van zwakte of een taboe. Bespreken in een groep geeft je toch het gevoel van ‘he, ik ben niet alleen’ en je krijgt ook goede tips van je medestudenten.”

“De training was geweldig en heel opportuun in combinatie met de tentamenperiode. Fijn dat de opleiding dit voor ons georganiseerd heeft.”

Contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om deze training incompany aan te bieden? Mail of bel gerust.

Marit van Overschot | info@zinenzoo.nl | 06-20442839

 

Op de hoogte blijven?


Loading