Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Incompany workshop Verbeter je ‘work-study-life balance’ | bij de VU

De workshop Verbeter je ‘work-study-life balance’ is inmiddels drie maal aangeboden aan deeltijdstudenten Accountancy bij de Vrije Universiteit. Een groep studenten met een relatief veel stressklachten, want zij combineren hun meerjarige postdoctorale opleiding met een zeer goed gevulde werkweek bij een accountantskantoor. Door begrijpen (theorie en oefeningen) te integreren met ervaren (o.a. ademhalingstechnieken, mindfulness) kregen deze studenten weer tools in handen om de balans tussen werk, studie en privé te verbeteren. De workshops zijn aangeboden op de bijzondere locatie De Bosbaan.

Ervaringen deelnemers

Alle deelnemers zouden de workshop aanraden aan medestudenten. De workshop kreeg het gemiddelde rapportcijfer 8,4 en staat in het voorjaar van 2019 nogmaals op het programma.

“De training geeft veel inzicht over de werking van stress en biedt goede praktische oefeningen die helpen bij het ontspannen. Ook bleek het fijn om ervaringen te delen.”

“De trainer en de omgeving laten je begrijpen waar je staat en hoe je het beste uit jezelf kunt halen.”

“Ik heb de workshop als zeer nuttig ervaren. In de eerste plaats, hoe cru ook, fijn om te weten dat er ook andere deeltijdstudenten zijn die stress ervaren.”

“Ik vond het waardevol om de ervaringen van anderen te horen en samen met Marit tips en valkuilen te ontdekken die iedereen weer kon gebruiken.”

Contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om deze workshop incompany aan te bieden? Mail of bel gerust.

Marit van Overschot | info@zinenzoo.nl | 06-20442839

 


Loading