Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Opdrachtgevers

Workshop de Stress-APK | Vrije Universiteit

Op 27 maart wordt deze workshop voor de 5e keer aangeboden aan deeltijdstudenten Accountancy bij de Vrije Universiteit. Een groep studenten met een relatief veel stressklachten, want zij combineren hun meerjarige postdoctorale opleiding met een zeer goed gevulde werkweek bij een accountantskantoor. Door begrijpen (theorie en oefeningen) te integreren met ervaren (o.a. ademhalingstechnieken, mindfulness) kregen deze studenten weer tools in handen om de balans tussen werk, studie en privé te verbeteren.

“De training geeft veel inzicht over de werking van stress en biedt goede praktische oefeningen die helpen bij het ontspannen. Ook bleek het fijn om ervaringen te delen.”

 

Wandelcoaching | de gemeente Amstelveen

Voor de summerschool van de gemeente Amstelveen heeft Zinenzoo het onderdeel wandelcoaching verzorgt. Een rondje Poel waarbij we aan de hand coachvragen, loopmeditatie en het uitwisselen van ervaringen op zoek gingen naar de flow. Want het ervaren van flow is niet alleen fijn, maar helpt ook om te herstellen van stress en zo vitaliteit te vergroten. De workshop kreeg het gemiddelde rapportcijfer 8,5.

“Heerlijk eindelijk rust in mijn hoofd gevonden tijdens de stilte momenten.”

“Erg fijn om te doen; kadoo’tje dat je werkgever dit aanbiedt. Extra dimensie door de meditatie en het praten over je dromen.”

 

 

Stresscoaching (1-op-1) voor het ROC van Amsterdam

“Ik vind het jammer dat ons traject is afgelopen want ik heb ervan genoten. Je bent zo deskundig en helder, ik heb van alle keren dingen meegenomen die me enorm hebben geholpen en die ik kan blijven gebruiken. Wat me vooral heeft verbaasd is dat een coaching-traject zo op mijn eigen beleving van de wereld kan aansluiten. Ik voel me echt serieus genomen en gesteund. Je hebt me uitgedaagd juist bij me zelf te blijven en het is ongelofelijk hoe dingen in zo’n korte tijd zijn veranderd.” 

 

Re-integratie traject | Pllek | in samenwerking met Noelle Sterk

Referentie Sjoerd Steenbeek (eigenaar):

“Met een werknemer die in een burn-out terecht komt heb je als werkgever geen idee waar te beginnen. Los van alle zakelijke consequenties wil je dat je werknemer zsm de juiste behandeling vind. Er bestaan geen heldere protocollen wat te doen en je tast beiden in het duister. Met Noëlle Sterk en Marit van Overschot vond ik de ‘first aid’ die je zoekt; consolideren en inventariseren. De combinatie van massages en coaching bleken een goede behandeling om haar klachten te stabiliseren en weer meer veerkracht en zelfvertrouwen te vinden. Na 3 maanden behandeling had zij weer voldoende kracht om haar vervolg traject te bepalen en kon ik als werknemer werken aan haar voorzichtige re-integratie”.

 

Stresscoaching (1-op-1) voor de gemeente Amstelveen

“De begeleiding van Marit heeft mij geholpen om mezelf weer terug te vinden. Zij heeft mij geleerd om mijn stressklachten te herkennen, te onderzoeken en om te buigen. Hierdoor heb ik weer balans gevonden in zowel werk als prive. Marit geeft haar begeleiding op een hele prettige manier waarbij ze aansluit op je behoeftes maar je ook uitdaagt. En dit vanuit een hele bijzondere locatie. Ik ben echt blij dat ik dit traject heb gevolgd en neem hiervan veel mee in het dagelijks leven.” 


Loading