Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


De Stress-APK

Stress is pas ongezond als je te lang spanning voelt en geen tijd kunt of wilt nemen voor ontspanning. Het heeft niet alleen te maken met de situatie op je werk en thuis, maar vooral ook met de wijze waarop je stress omgaat. Het is een zichzelf versterkend process waarbij de balans tussen inspanning en herstel verstoord raakt.

De Stress-APK biedt een (h)eerlijke check van jouw stresslevel. Het laat je begrijpen en ervaren wordt wat voor jou stress en ontspanning is èn biedt praktische tools om jouw stresslevel optimaal te houden. Ingrediënten zijn meditatie, fysieke trucs om te ontspannen, een vleugje yin yoga, de kracht van verbeelding, ademhalingstechnieken, een gezonde dosis humor en vooral jouw lichaam. Want leren omgaan met stress is kort samengevat leren luisteren naar je lichaam.

“Marit geeft de Stress-APK vanuit haar passie en ervaring en dit kun je merken. De inhoud en de begeleiding waren top.” (Matthijs)

“De Stress-APK heeft mij geleerd hoe belangrijk het is om naar signalen van je lichaam te luisteren. Tijdens de workshop heb ik het verschil tussen spanning en ontspanning goed kunnen voelen en vooral hoe ontzettend moeilijk het is om te ontspannen.” (Wendy)

Praktische zaken

Op 25 oktober wordt de Stress-APK weer incompany worden aangeboden aan studenten van de VU-opleiding tot RA. Ook zal deze workshop opnieuw aan particulieren worden aangeboden, meer informatie volgt.

Deelname is inclusief:

  • theorie ‘Stress als fysiek verschijnsel’
  • hand-out ‘Fysieke trucs om te ontspannen’
  • hand-out ‘Van automatische reactie naar bewuste respons’
  • twee meditaties voor thuis

“Naast een fantastische timing, was het een ontzettend waardevolle middag voor mij (..) Het is fijn dat je vanuit je eigen persoon spreekt, vanuit eigen ervaring, stelt enorm op gemak en geeft ruimte voor kwetsbaarheid.”

“Hele fijne middag, heel ontspannen, heel divers (..) Toch weer het een en ander over mezelf geleerd, hoe ik nu in het leven sta, wat belangrijk is, wat beter kan en wat ik moet laten voor wat het is”.

Contact

Mail of bel gerust als je ergens vragen over hebt.

Marit van Overschot | info@zinenzoo.nl | 06-20442839


Loading