Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Stress-APK | met yin yoga, mindfulness & compassie

Stress, iedereen heeft er wel eens mee te maken. Stress is pas ongezond als je te lang spanning voelt en geen tijd kunt of wilt nemen voor ontspanning. Het leven vraagt om steeds weer balanceren tussen inspanning/stress en ontspanning/herstel. En dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Door stress komen we grotendeels op de automatische piloot te staan, reageren we instinctief, is het lichaamsbewustzijn laag en zijn we niet of nauwelijks in staat tot (zelf)reflectie.

De maandelijkse Stress-APK van Zinenzoo biedt een (h)eerlijke check van het stressgehalte in jouw leven. Ingrediënten zijn yin yoga, mindfulness en compassie. De focus ligt bij het ontdekken en ervaren van de mate van stress en ontspanning in jouw lichaam en de wijze waarop je daarop reageert. Een moment om stil te staan bij wat je nodig hebt en grenzen te stellen.

We starten om 20 uur op de Nieuwendammerdijk waarbij je vanaf 19.45 welkom bent voor een kop thee en arriveren zonder haast. Deze yin yoga special duurt ongeveer 2 uur en heeft maximaal 12 deelnemers zodat er alle tijd en ruimte is voor diepe ontspanning en introspectie. De Stress-APK’s vinden plaats op de volgende dinsdagavonden:

  • 22 mei >> nog 6 plaatsen vrij
  • 25 september
  • 30 oktober
  • 27 november

De gevraagde bijdrage is €22,50 per avond of €60 voor 3 avonden. Het aantal deelnemers is beperkt (max 12) en het animo groeit, dus meld je vooral vast aan via info@zinenzoo.nl als de zin daar is.

Stress-APK op maat

Wil jij deze yin yoga special ervaren op een plek en een moment naar eigen keuze, samen met de mensen die jij wilt? Leuk! Maatwerk is mogelijk vanaf 6 personen. Mail of bel gerust als je hierover meer wilt weten.

Marit van Overschot | info@zinenzoo.nl | 06-20442839

Op de hoogte blijven?


Loading