Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Het leren omgaan met stress

Stress is een natuurlijk onderdeel van het leven. Je kunt proberen stress te vermijden of te minimaliseren, ervan weg te vluchten of jezelf te verdoven maar uiteindelijk levert dit alleen maar meer stress op. Of het nou gaat om lichte stressklachten of een burn-out: het draait om de vraag hoe jij anders kunt omgaan met stress om zo je weerbaarheid tegen stress te vergroten.

leren omgaan met stress

De mechanismen die stress en burn-out aansturen, zijn ontstaan in de vroege jeugd en zitten in het lichaam verankerd. Alleen cognitief werken is daarom vaak weinig zinvol, werken met stress en burn-out vraagt om een lichaamsgerichte aanpak. De sleutel tot verandering zit in de combinatie van gevoel en inzicht. Zinenzoo leert je met stress om te gaan door een coachingstraject op maat waarbij het ervaren en respecteren van grenzen, het verhogen van lichaamsbewustzijn, het doorbreken van de automatische piloot en het leren zorgen voor jezelf centraal staan.

“De begeleiding van Marit heeft mij geholpen om mezelf weer terug te vinden. Zij heeft mij geleerd om mijn stressklachten te herkennen, te onderzoeken en om te buigen. Hierdoor heb ik weer balans gevonden in zowel werk als prive. Marit geeft haar begeleiding op een hele prettige manier waarbij ze aansluit op je behoeftes maar je ook uitdaagt. En dit vanuit een hele bijzondere locatie. Ik ben echt blij dat ik dit traject heb gevolgd en neem hiervan veel mee in het dagelijks leven.” (Chantal)

“Marit leidt me in mijn eigen intuïtie om te ontrafelen wat er bij mij speelt en hoe ik daarvan kan groeien. Ze geeft me op mij aangepaste tools waarmee ik in het dagelijks leven in mijn kracht kan blijven of daar naar kan terug keren.” (Natasja)

Contact

Mail of bel gerust als je ergens vragen over hebt.

Marit van Overschot | info@zinenzoo.nl | 06-20442839


Loading