Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Het vergroten van jouw levenskracht

Het tegenovergestelde van (ongezonde) stress is vitaliteit, ook wel levenskracht genoemd. Vitaliteit duidt op een gezonde balans tussen lichaam en geest: je sterk en fit voelen, lekker in je vel zitten, weten wat je wilt, grote mentale veerkracht en veel doorzettingsvermogen.

Om jouw levenskracht te vergroten biedt Zinenzoo twee coachingstrajecten:

Veerkracht!

  • Gericht op jouw vermogen om te kunnen gaan met tegenslagen, veranderingen en stress.
  • Helpt je om in moeilijke tijden positief, toekomstgericht en sterk te blijven
  • Opzet: 4 individuele sessies, 1x per 2 weken, oefeningen voor thuis
  • Ingredienten: (zelf)compassie, yin yoga, meditatie/visualisatie

“Marit leidt me in mijn eigen intuïtie om te ontrafelen wat er bij mij speelt en hoe ik daarvan kan groeien. Ze geeft me op mij aangepaste tools waarmee ik in het dagelijks leven in mijn kracht kan blijven of daar naar kan terug keren.” (Natasja)

Wenskracht!

  • Gericht op jouw dromen, wensen en talenten
  • Helpt je om dromen werkelijkheid te laten worden
  • Opzet: 4 individuele sessies, 1x per 2 weken, oefeningen voor thuis
  • Ingrediënten: lichaamswerk, kracht van verbeelding, wandelcoaching

“Toen ik begon bij Marit zei ze: je weet het eigenlijk al. Alleen wist ik niet dat ik het al wist. En zonder Marit had ik dat nog steeds niet geweten. In een aantal sessies in haar sfeervolle praktijkruimte kwam ik erachter waar mijn passie ligt en wat ik ėcht wil doen. En ik wist het eigenlijk al, maar ik had wel de tools van Marit nodig om daar achter te komen. Marit is voor mij de belichaming van ‘zen’ en ‘niks-moeten’, een verademing in mijn hectische-alles-moet-perfect-levensstijl.” (Janneke)

Praktische zaken

De trajecten bestaan elk uit vier 1-op-1 sessies van 1,5 uur en vinden tweewekelijks plaats op het Meerpad. De gevraagde bijdrage is €375 euro exclusief BTW. De trajecten kunnen ook aan groepen (5-8 deelnemers) worden aangeboden.


Loading