Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Coaching

Als lichaamsgericht coach leer ik je weer te leven vanuit je hart in samenwerking met je verstand. Mijn drijfveer is een twinkeling in ogen: mensen weer in beweging krijgen – door begrijpen èn ervaren. Met beide benen stevig op de grond coach ik je op drie niveaus: lichaam, gedrag en psyche. Naast cognitieve (gedrags)technieken zijn haptonomie, lichaamswerk, mindfulness, familie-opstellingen, focussing, ademhalingsoefeningen, (zelf)compassie, visuele tools, wandelcoaching en yin yoga mogelijke ingrediënten. In overleg met jou stel ik een aanpak op maat samen.

Iets voor jou? 

De coaching vindt plaats in mijn praktijkruimte bij de Nieuwendammerdijk – op doordeweekse dagen om 9:30, 13 of 16 uur. Wees welkom en neem voor een gratis telefonische kennismaking contact op via info@zinenzoo.nl; ik ben benieuwd naar je verhaal.

Marit van Overschot

“Ik vind het jammer dat ons traject is afgelopen want ik heb ervan genoten. Je bent zo deskundig en helder, ik heb van alle keren dingen meegenomen die me enorm hebben geholpen en die ik kan blijven gebruiken. Wat me vooral heeft verbaasd is dat een coaching-traject zo op mijn eigen beleving van de wereld kan aansluiten. Ik voel me echt serieus genomen en gesteund. Je hebt me uitgedaagd juist bij me zelf te blijven en het is ongelofelijk hoe dingen in zo’n korte tijd zijn veranderd.” (Natasja)

Over de coach

Mijn naam is Marit van Overschot, sinds 2007 ben ik werkzaam als coach. Ik ben erkend als CSR-coach® en partner van het CSR-centrum: een expertisecentrum op het gebied van stress- en burn-outcoaching – met een wetenschappelijk onderbouwde en bewezen effectieve psycho-biologische aanpak.

CSR coaching

Vanaf 2007 ben ik werkzaam als coach, in 2014 ben ik gestart met mijn eigen coachpraktijk. Ook ben ik verbonden als mentor en docent bij de opleiding Lichaamsgericht Coachen van Atma en ondersteun ik het docententeam van Forta Opleidingen.

Omgaan met stress

Mijn begeleiding kenmerkt zich door rust, stevigheid, compassie, humor en creativiteit. Ik weet snel een veilige sfeer te creëren en daag cliënten uit – op een zachte manier.

Contact

Mail of bel gerust als je ergens vragen over hebt.

Marit van Overschot | info@zinenzoo.nl | 06-20442839

“Jouw begeleiding heeft me geholpen om op te merken dat mijn lichaam signalen geeft. Dat luisteren naar die signalen een weg is naar mijn gevoel. Dat alles wat er is er ook mag zijn. (..) Jouw creatieve manier van werken en zachtheid zorgden ervoor dat ik leerde vertrouwen op mijn eigen lijf. Je gaf me de handvaten om uit een diep dal te komen en met nieuwsgierigheid en vertrouwen de volgende stappen te nemen.”

 


Loading