Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Stilteweekend met yin yoga

In dit weekend zoeken we met meditatie en yin yoga de stilte op. Een weekend om ruimte te maken voor niks en zo eigenlijk ook voor alles. Want in stilte en rust kunnen uiteindelijk creativiteit, ontspanning en nieuwe mogelijkheden ontstaan. Een paar dagen zonder afleiding van je telefoon, vrienden, familie, werk, regeldingen, social media en het nieuws. Wat gebeurt er als dagelijkse gewoontes en automatische reacties ‘on hold’ worden gezet?

Stilteweekend met yin yoga

Ingrediënten

De stilte wordt begeleid door meditaties uit de Mindfulness- en de Compassietraining en yin yoga. Dit helpt je om met vriendelijke en volledige aandacht aanwezig te zijn bij dat wat de stilte en rust je brengen gaat. Van moment, tot moment; zonder oordeel, zonder te willen fixen of veranderen. Stilte is wat het is, een eerlijk en puur proces voor en met jezelf waarbij jij zelf de regie bepaalt.

Praktische zaken

Het streven is om het stilteweekend opnieuw aan te bieden in het voorjaar van 2020. Data en locatie moeten nog worden vastgesteld. Heb je interesse? Laat het me vooral weten via info@zinenzoo.nl. Maatwerk is mogelijk vanaf 8 personen.

Op de hoogte blijven?


Loading