Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Kosten

De gevraagde bijdrage voor een coachingsessie is €120, inclusief BTW. Hierbij wordt uitgegaan van een (dubbele) sessie van 1,5 uur. Er geldt een gereduceerd tarief bij een traject van:

  • 3 sessies: €345 totaal (per sessie €115)
  • 5 sessies: €550 totaal (per sessie €110)

Je ontvangt dan bij de start/afronding van het traject een deelfactuur. Tijdens bijvoorbeeld de re-integratie fase of een follow-up sessie kan een enkele sessie afdoende zijn. De gevraagde bijdrage hiervoor is €75.

Zakelijk tarief

Voor de zakelijke markt geldt een aangepast tarief: €150 voor een dubbele sessie en €100 voor een enkele sessie, exclusief 21% BTW.

Aanvullende kosten

Voorafgaand aan de eerste sessie is een intake van ±30 minuten. De gevraagde bijdrage hiervoor is €50. Hetzelfde tarief geldt voor een losse meting via de CSR-vragenlijst met een beknopte schriftelijke rapportage. Bij een traject vanaf drie sessies worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Kosten e-coaching

Ook e-coaching behoort tot de mogelijkheden. Je kunt hierbij kiezen uit twee opties:

  • Telefonisch consult: via (beeld)bellen, gesprek ±45 minuten, €60.
  • Per mail: via een beveiligd platform, binnen 48 uur reactie op werkdagen, €45.

Vergoeding

Vaak wordt coaching van stress gerelateerde klachten (deels) vergoed door werkgevers. Vergoeding via een zorgverzekering is helaas pas mogelijk vanaf 1 januari 2023. Voor ondernemers zijn kosten potentieel aftrekbaar bij de Belastingdienst:

Volg je als zelfstandig ondernemer een training of workshop die aantoonbaar leidt tot het verdiepen van je kennis, dan zijn dit zakelijke kosten die volledig aftrekbaar in zijn. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers mogelijk aftrekbaar als bedrijfskosten. Stel, je bent ZZP-er; de continuïteit van je bedrijf en alle aspecten van de bedrijfsvoering komen op jou aan. Dan is het bijvoorbeeld belangrijk dat je goed kunt omgaan met stress. Jouw persoonlijk functioneren is cruciaal voor je bedrijfsvoering. Een coachingstraject draagt hier in belangrijke mate aan bij. Daarom kun je de kosten hiervan inclusief BTW opvoeren.

“Iedere sessie bij Marit is voor mij heel erg waardevol geweest. Ze stemde iedere keer goed met mij af op mijn behoeftes en heeft mij meer leren luisteren naar mijn lichaam. Ook heeft ze heeft me meegegeven dat een burn-out ook weer over gaat. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor alles!” (Maja)

 


Loading