Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Kosten

De gevraagde bijdrage voor een coachingsessie van 1,5 uur is €115. Een gereduceerd tarief is van toepassing als 3 of 5 sessies in één keer gefactureerd worden:

  • 3 sessies voor €315 (€105 per sessie)
  • 5 sessies voor €475 (€95 per sessie)

Voor de zakelijke markt geldt een aangepast tarief van €150 per sessie. Voorafgaand aan de eerste sessie is een intake van ongeveer een half uur. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Ook e-coaching via een online beveiligd platform behoort tot de mogelijkheden. Je brengt dat per mail je hulpvraag in en ontvangt binnen 48 uur feedback, tips of opdrachten van mij retour. Ook is een telefonisch consult (±45 minuten) mogelijk. E-coaching kan worden ingezet als aanvulling op een (face-to-face) coachingstraject, bijvoorbeeld ter ondersteuning reïntegratie naar de werkplek. De gevraagde bijdrage voor een contactmoment is €55. Een gereduceerd tarief is van toepassing als 3 of 5 contactmomenten in één keer gefactureerd worden:

  • 3 contactmomenten voor €150 (€50 per keer)
  • 5 contactmomenten voor €225 (€45 per keer)

De genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Vaak wordt coaching van stress gerelateerde klachten (deels) vergoed door werkgevers. Vergoeding via een zorgverzekering is helaas niet mogelijk, wel zijn de kosten potentieel aftrekbaar bij de Belastingdienst:

Ondernemers
Volg je als zelfstandig ondernemer een training of workshop die aantoonbaar leidt tot het verdiepen van je kennis, dan zijn dit zakelijke kosten die volledig aftrekbaar in zijn. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers mogelijk aftrekbaar als bedrijfskosten. Stel, je bent ZZP-er; de continuïteit van je bedrijf en alle aspecten van de bedrijfsvoering komen op jou aan. Dan is het bijvoorbeeld belangrijk dat je goed kunt omgaan met stress. Jouw persoonlijk functioneren is cruciaal voor je bedrijfsvoering. Een coachingstraject draagt hier in belangrijke mate aan bij. Daarom kun je de kosten hiervan inclusief BTW opvoeren.

Particulieren
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief BTW mogelijk als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid.

>> Meer en actuele informatie over mogelijke aftrek bij de Belastingdienst vind je hier.

Contact

Mail of bel gerust als je ergens vragen over hebt.

Marit van Overschot | info@zinenzoo.nl | 06-20442839

“Iedere sessie bij Marit is voor mij heel erg waardevol geweest. Ze stemde iedere keer goed met mij af op mijn behoeftes en heeft mij meer leren luisteren naar mijn lichaam. Ook heeft ze heeft me meegegeven dat een burn-out ook weer over gaat. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor alles!” (Maja)

Op de hoogte blijven?


Loading