Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


De online training Omgaan met stress

Deze online training vergroot je weerbaarheid tegen stress met e-coaching, theorie uit oa de Mindfulness- en Compassietraining, oefeningen voor thuis en de CSR-vragenlijst. De training bestaat uit een intake via Skype en vijf contactmomenten en laat je zo begrijpen en ervaren hoe je de balans tussen stress en ontspanning steeds weer kunt herstellen. Het programma is als volgt opgebouwd:

  1. wat is stress?
  2. wat veroorzaakt stress?
  3. stress & emoties
  4. stress & het brein
  5. stress-toolkit

“De training heeft mij tools gegeven om mijn weerbaarheid tegen stress te vergroten. Vooral mijn ademhaling rustig maken helpt mij hierbij.” (Jantien)

De combinatie van oefeningen en theorie vond ik goed en ook de info was van hoge kwaliteit. Door de training ben ik bewuster gaan nadenken over mijn manier van het omgaan met stress.” (Annemarie)

Praktische zaken

De gevraagde bijdrage is €275. Dit is inclusief een intake via skype, e-coaching via online beveiligd platform (5 contactmomenten), uitgebreid cursusmateriaal, een meting via de CSR-vragenlijst en aanpak op maat. BTW is niet inbegrepen. Deze kosten zijn mogelijk aftrekbaar bij de Belastingdienst en worden regelmatig vergoed door werkgevers.

Deze training is een verdieping of aanvulling op de Stress-APK, maar kan ook apart worden gevolgd. Voor deelname aan beide trainingen geldt een gereduceerd tarief van €325.

“Ik heb door de training geleerd beter voor mezelf te zorgen, tijd voor mezelf te nemen.” (Anna)

E-coaching is een soort online dagboek. Je schrijft wat je meemaakt, wat je voelt daarbij, wat je zou willen… Maar dit dagboek praat terug! (Marco)

Contact

Mail of bel gerust als je ergens vragen over hebt. Marit van Overschot | info@zinenzoo.nl | 06-20442839.

Op de hoogte blijven?


Loading