Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Training Omgaan met stress

Stress is pas ongezond als je te lang spanning voelt en geen tijd kunt of wilt nemen voor ontspanning. Het is een zichzelf versterkend proces waarbij de (fysieke) balans tussen inspanning en herstel verstoord raakt. Deze training leert je beter omgaan met stress aan de hand van drie pijlers:

  1. bewustwording: wat ervaar ik?
  2. compassie: wat heb ik nodig?
  3. doelen: wat wil ik?

Leren omgaan met stress is kort samengevat leren luisteren naar je lichaam. Deze training laat je dit begrijpen en ervaren en biedt praktische tools om de balans tussen stress en ontspanning steeds weer te herstellen. Naast theorie en oefeningen zijn mindfulness, compassie, de kracht van verbeelding, ademhalingstechnieken en yin yoga belangrijke ingrediënten.

De combinatie van oefeningen en theorie vond ik goed en ook de info was van hoge kwaliteit. Door de training ben ik bewuster gaan nadenken over mijn manier van het omgaan met stress.” (Annemarie)

Praktische zaken

In het voorjaar van 2021 wordt de training Omgaan met stress opnieuw aangeboden, datum en locatie moeten nog worden vastgesteld en volgt z.s.m. De gevraagde bijdrage is €275. Bij aanmelding van 2 of meer personen geldt een gereduceerd tarief van €225 p.p. Dit is inclusief cursusmateriaal en exclusief BTW. Deze kosten zijn mogelijk aftrekbaar bij de Belastingdienst en worden regelmatig vergoed door werkgevers.

“Ik heb door de training geleerd beter voor mezelf te zorgen, tijd voor mezelf te nemen.” (Anna)

“De training heeft mij tools gegeven om mijn weerbaarheid tegen stress te vergroten. Vooral mijn ademhaling rustig maken helpt mij hierbij.” (Jantien)

Contact

Mail of bel gerust als je ergens vragen over hebt. Marit van Overschot | info@zinenzoo.nl | 06-20442839.

Op de hoogte blijven?


Loading