Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Opdrachtgevers

Stresscoaching (1-op-1)| Nationaal Comité 4 en 5 mei

Ik dacht dat het nooit meer goed zou komen. Niet met mij, mijn energie, mijn ambities, mijn hoofd… Marit geeft rust, moed en duidelijke handvaten. Marit luistert, is empatisch en wijst je de weg in de wondere wereld van buik, hart en hoofd. Ze leert je te voelen en te luisteren naar je lichaam. Daarnaast is er ruimte voor verwondering, humor en relativering. Niet alles kan en hoef je te fixen en niet alles hoeft nu. Mijn traject met Marit heeft mijn leven verrijkt.”

Opleiding Lichaamsgerichte coaching van het Atma Instituut

Assistent mentor en supervisor | opleiding Lichaamsgerichte coaching

Referentie Carin Mannak, opleidingsmanager

“In het afgelopen jaar is Marit als assistent mentor en supervisor verbonden geweest aan de opleiding Lichaamsgerichte coaching van het Atma Instituut. Natuurlijk en veilig leiderschap, overstijgende kennis en ervaring om op een deskundige en professionele manier assistent en supervisor te zijn, zijn woorden die Marit kenmerken naast een groot hart voor de mensen en passie voor Lichaamsgerichte Coaching.”

Accountancy bij de Vrije Universiteit

Workshop de Stress-APK | Vrije Universiteit

Deze workshop is inmiddels 5 maal aangeboden aan deeltijdstudenten Accountancy bij de Vrije Universiteit. Een groep studenten met een relatief veel stressklachten, want zij combineren hun meerjarige postdoctorale opleiding met een zeer goed gevulde werkweek bij een accountantskantoor. Door begrijpen (theorie en oefeningen) te integreren met ervaren (o.a. ademhalingstechnieken, mindfulness) kregen deze studenten weer tools in handen om de balans tussen werk, studie en privé te verbeteren.

“De training geeft veel inzicht over de werking van stress en biedt goede praktische oefeningen die helpen bij het ontspannen. Ook bleek het fijn om ervaringen te delen.”

Gemeente Amstelveen

Wandelcoaching | gemeente Amstelveen

Voor de summerschool van de gemeente Amstelveen heeft Zinenzoo het onderdeel wandelcoaching verzorgt. Een rondje Poel waarbij we aan de hand coachvragen, loopmeditatie en het uitwisselen van ervaringen op zoek gingen naar de flow. Want het ervaren van flow is niet alleen fijn, maar helpt ook om te herstellen van stress en zo vitaliteit te vergroten. De workshop kreeg het gemiddelde rapportcijfer 8,5.

“Heerlijk eindelijk rust in mijn hoofd gevonden tijdens de stilte momenten.”

“Erg fijn om te doen; kadoo’tje dat je werkgever dit aanbiedt. Extra dimensie door de meditatie en het praten over je dromen.”

 Stresscoaching ROC van Amsterdam

Stresscoaching (1-op-1) | het ROC van Amsterdam

“Ik vind het jammer dat ons traject is afgelopen want ik heb ervan genoten. Je bent zo deskundig en helder, ik heb van alle keren dingen meegenomen die me enorm hebben geholpen en die ik kan blijven gebruiken. Wat me vooral heeft verbaasd is dat een coaching-traject zo op mijn eigen beleving van de wereld kan aansluiten. Ik voel me echt serieus genomen en gesteund. Je hebt me uitgedaagd juist bij me zelf te blijven en het is ongelofelijk hoe dingen in zo’n korte tijd zijn veranderd.” 

Pllek

Re-integratie traject | Pllek | in samenwerking met Noelle Sterk

Referentie Sjoerd Steenbeek (eigenaar):

“Met een werknemer die in een burn-out terecht komt heb je als werkgever geen idee waar te beginnen. Los van alle zakelijke consequenties wil je dat je werknemer zsm de juiste behandeling vind. Er bestaan geen heldere protocollen wat te doen en je tast beiden in het duister. Met Noëlle Sterk en Marit van Overschot vond ik de ‘first aid’ die je zoekt; consolideren en inventariseren. De combinatie van massages en coaching bleken een goede behandeling om haar klachten te stabiliseren en weer meer veerkracht en zelfvertrouwen te vinden. Na 3 maanden behandeling had zij weer voldoende kracht om haar vervolg traject te bepalen en kon ik als werknemer werken aan haar voorzichtige re-integratie”.

Gemeente Amstelveen

Stresscoaching (1-op-1) voor de gemeente Amstelveen

“De begeleiding van Marit heeft mij geholpen om mezelf weer terug te vinden. Zij heeft mij geleerd om mijn stressklachten te herkennen, te onderzoeken en om te buigen. Hierdoor heb ik weer balans gevonden in zowel werk als prive. Marit geeft haar begeleiding op een hele prettige manier waarbij ze aansluit op je behoeftes maar je ook uitdaagt. En dit vanuit een hele bijzondere locatie. Ik ben echt blij dat ik dit traject heb gevolgd en neem hiervan veel mee in het dagelijks leven.” 

Op de hoogte blijven?


Loading