Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Routebeschrijving

De praktijkruimte van Zinenzoo ligt in de tuin achter het kerkje op het Meerpad, een wonderlijk stil zijstraatje van de Nieuwendammerdijk.Als je op het adres Meerpad 9 bent aangekomen, dan loop je rechts langs de kerk het terrein op. Achter de kerk zie je het gebouw met de naam ‘het Boetje’. Ook hier loop je aan de rechterkant langs. Aan het einde zie je aan de linkerkant een houten tuindeur. Je opent deze deur, volgt het paadje langs het water, steekt het slootje over (via planken) en ziet een wit tuinhuisje. Wees welkom bij de praktijkruimte van Zinenzoo!

Met de auto

De praktijkruimte is goed bereikbaar met de auto, er zijn overdag voldoende parkeerplaatsen. Op en rondom het Meerpad geldt betaald parkeren (code 19819). Op 10 minuten loopafstand kun je wel gratis parkeren. Meer informatie vind je hier.

Met OV

Je kunt Meerpad 9 bereiken met de Noord-Zuidlijn (metro 52). Bij metrostation Noorderpark stap je over op bus 35 (richting Olof Palmeplein) tot de halte Nieuwe Purmerweg. Vanaf daar is het nog 4 minuten lopen. Meer informatie over de dienstregeling, reistijd en de wandelroute vind je hier.

Met de pont

Je kunt de pont nemen bij het Amsterdam Centraal of het KNSM-eiland:

  • Azartplein – Zamenhofstraat
  • Amsterdam Centraal – IJplein
  • Amsterdam Centraal – Buiksloterweg

Meer informatie over de haltes en dienstregeling vind je hier.


Loading