Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Yin yoga special | seizoenen

Terug van weggeweest is de extra lange yin yoga les! Op woensdagavond 11 maart, 10 juni, 9 september en 9 december ben je welkom voor een yin yoga special in het teken van de seizoenen. Deze lessen vinden plaats tussen 20 en 22 uur en vinden plaats bij het Boetje. De gevraagde bijdrage voor een avond is €22,50. Ook is een strippenkaart (3x voor €60) mogelijk. Het maximum aantal deelnemers is 8.

Ieder seizoen heeft zijn eigen karakter, tempo en ritme, ieder seizoen staat onder invloed van een van de vijf elementen uit de Chinese filosofie. De lente (element hout) is de tijd van het ontwaken, in de zomer (element vuur) staat alles in groei en bloei, de herfst (element metaal) staat in het teken van loslaten, in de winter (element water) is het tijd om naar binnen te keren.

“En dan blijkt dat wij als mens de seizoenen zijn: ons fysieke lichaam en ons gevoel, ons denken en ons ervaren doorlopen evenzeer de lente, de zomer, de herfst en de winter. Wij zijn de belichaming van dat ritme.” (Jaap Voigt)

Op de hoogte blijven?


Loading