Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Stiltedag | met meditatie & yin yoga

Op 11 september zoeken we met meditatie en yin yoga opnieuw de stilte op. Een dag in het teken van compassie, om ruimte te maken voor niks en zo eigenlijk ook voor alles. Compassie is zijn en vriendschap sluiten met jezelf en met hoe het leven zich in het hier en nu aandient. Ook met de minder mooie kanten.

Per boot 

Om half 10 verzamelen we bij Ransdorp, een idyllisch dorpje in het Waterland vlakbij Amsterdam. Met een bootje varen we door kleine slootjes naar een prachtig plekje, midden in de weilanden. Daar gaan we de stilte in, zodat we optimaal van de rust van de natuur kunnen genieten.

Praktische zaken

De stiltedag is op zondag 11 september van 10 tot 16 uur. Om 9:30 uur vertrekken we per boot naar deze wonderschone plek. Op de plek zelf is een klein huisje met toilet. Het maximum aantal deelnemers is 12.

Tijdens deze dag worden meditaties afgewisseld met yin yoga. De stiltedag begeleid ik samen met Ilonka Terlouw, zij is o.a. mindfulness en (zelf)compassie trainer.

De gevraagde bijdrage is €125 p.p. Als je je samen aanmeldt, dan ontvang je korting en betaal je €115 p.p. Dit bedrag is inclusief heerlijke lunch, koffie/thee en btw.

Wees welkom en meld je aan via contact@ilonka-terlouw.com


Loading