Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


De Stress-APK

De Stress-APK biedt een (h)eerlijke check van jouw stresslevel. Het laat je in een dagdeel begrijpen en ervaren wordt wat voor jou stress en ontspanning is èn biedt praktische tools om jouw stresslevel optimaal te houden.

Ingrediënten zijn meditatie, fysieke trucs om te ontspannen, een vleugje yin yoga, de kracht van verbeelding, ademhalingstechnieken, een gezonde dosis humor en vooral jouw lichaam. Want leren omgaan met stress is kort samengevat leren luisteren naar je lichaam: Wat ervaar ik? En wat heb ik nodig?

“Marit geeft de Stress-APK vanuit haar passie en ervaring en dit kun je merken. De inhoud en de begeleiding waren top.” (Matthijs)

“De Stress-APK heeft mij geleerd hoe belangrijk het is om naar signalen van je lichaam te luisteren. Tijdens de workshop heb ik het verschil tussen spanning en ontspanning goed kunnen voelen en vooral hoe ontzettend moeilijk het is om te ontspannen.” (Wendy)

Stess APK

Deelname is inclusief:

  • theorie ‘Stress als fysiek verschijnsel’
  • hand-out ‘Fysieke trucs om te ontspannen’
  • hand-out ‘Van automatische reactie naar bewuste respons’
  • twee meditaties voor thuis

“Het was een ontzettend waardevolle middag voor mij (..) Het is fijn dat je vanuit je eigen persoon spreekt, vanuit eigen ervaring, stelt enorm op gemak en geeft ruimte voor kwetsbaarheid.”

“Hele fijne middag, heel ontspannen, heel divers (..) Toch weer het een en ander over mezelf geleerd, hoe ik nu in het leven sta, wat belangrijk is, wat beter kan en wat ik moet laten voor wat het is”.

Praktische zaken

In het voorjaar van 2021 wordt de Stress-APK opnieuw aangeboden, datum en locatie moeten nog worden vastgesteld en volgt z.s.m. De gevraagde bijdrage is €85. Bij aanmelding van 2 of meer personen geldt een gereduceerd tarief van €65 p.p. Dit is inclusief cursusmateriaal en exclusief BTW. Deze kosten zijn mogelijk aftrekbaar bij de Belastingdienst en worden regelmatig vergoed door werkgevers.

De Stress-APK is een verdieping of aanvulling op de online training Omgaan met stress. Voor deelname aan beide trainingen geldt een gereduceerd tarief van €325.

Contact

Mail of bel gerust als je ergens vragen over hebt. Marit van Overschot | info@zinenzoo.nl | 06-20442839.

Op de hoogte blijven?


Loading