Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


De Stress-APK

De Stress-APK biedt een (h)eerlijke check van jouw stresslevel. Het laat je in een dagdeel begrijpen en ervaren wordt wat voor jou stress en ontspanning is èn biedt praktische tools om jouw stresslevel optimaal te houden.

Ingrediënten zijn o.a. fysieke trucs om te ontspannen, de kracht van verbeelding, mindfulness,  ademhalingstechnieken, een gezonde dosis humor en vooral jouw lichaam. Want leren omgaan met stress is kort samengevat leren luisteren naar je lichaam: Wat ervaar ik? En wat heb ik nodig?

“Marit geeft de Stress-APK vanuit haar passie en ervaring en dit kun je merken. De inhoud en de begeleiding waren top.” (Matthijs)

“De Stress-APK heeft mij geleerd hoe belangrijk het is om naar signalen van je lichaam te luisteren. Tijdens de workshop heb ik het verschil tussen spanning en ontspanning goed kunnen voelen en vooral hoe ontzettend moeilijk het is om te ontspannen.” (Wendy)

Stess APK

Deelname is inclusief:

  • hand-out ‘Stress als fysiek verschijnsel’
  • hand-out ‘Fysieke trucs om te ontspannen’
  • hand-out ‘Van automatische reactie naar bewuste respons’

“Het was een ontzettend waardevolle middag voor mij (..) Het is fijn dat je vanuit je eigen persoon spreekt, vanuit eigen ervaring, stelt enorm op gemak en geeft ruimte voor kwetsbaarheid.”

“Hele fijne middag, heel ontspannen, heel divers (..) Toch weer het een en ander over mezelf geleerd, hoe ik nu in het leven sta, wat belangrijk is, wat beter kan en wat ik moet laten voor wat het is”.

Praktische zaken

De workshop wordt opnieuw aangeboden in 2022, data en locatie moeten nog worden vastgesteld. Maatwerk is mogelijk vanaf 6 personen. 

Contact

Mail of bel gerust als je ergens vragen over hebt. Marit van Overschot | info@zinenzoo.nl | 06-20442839.

 

Op de hoogte blijven?


Loading