Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.Chronische stressklachten vragen om een holistische aanpak

De ervaring leert dat een holistische aanpak van chronische stressklachten noodzakelijk is. Het multidisciplinaire team van Zinenzoo brengt lichaam en geest weer in balans. Ieder vanuit haar eigen expertise, altijd vanuit een warme betrokkenheid en een open mindset.

Marit van Overschot

Marit van Overschot

Lichaamsgericht stresscoach

Om jouw balans tussen in- en ontspanning weer te herstellen coach ik je op drie niveaus: lichaam, gedrag en psyche.

Nicoline Hendriks

Nicoline Hendriks

Haptotherapeut

Laat je lichaam aan het woord en ontdek waar jouw valkuilen en mogelijkheden liggen zodat je (weer) beter kunt presteren.

Marije Visscher

Marije Visscher

Coach, ex-huisarts

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van werkgerelateerde vragen, vanuit mijn achtergrond weet ik veel over fysieke klachten en stress.

Kim Vogel

Kim Vogel

Orthomoleculair therapeut

Stressklachten kunnen worden verminderd door het verbeteren van je leef- en voedingspatroon. Bewust gezond leven brengt je in balans.

Aurélie Hudig – van Beuningen

Aurélie Hudig – van Beuningen

Intuïtief coach

Ik vergroot graag je zelfvertrouwen door het creëren van meer inzicht in patronen en kwaliteiten.

Irene Werdler

Irene Werdler

Acupuncturist

Met acupunctuur help ik je om spanning los te laten en vitale energie stap voor stap weer op te bouwen. Uit het hoofd en in het lichaam!

Moïbe Cosster

Moïbe Cosster

Energetisch systemisch coach

Inzicht verkrijgen in familiedynamieken d.m.v familieopstellingen, versterken van hoog sensitieve personen, vergroten van je levenskracht.

Heidi Schellekens

Heidi Schellekens

Massagetherapeut, ademcoach

Met holistische massage en aandacht voor de adem ondersteun ik je om het contact met jezelf te verdiepen - voor rust, inzicht en energie.

Op de hoogte blijven?


Loading