Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Trainingsaanbod Zinenzoo

De focus van het trainingsaanbod van Zinenzoo ligt bij het leren omgaan met stress. Het laat je begrijpen en ervaren hoe je de balans tussen stress en ontspanning steeds weer kunt herstellen. Naast wetenschappelijke onderbouwde theorie zijn o.a. fysieke trucs om te ontspannen, ademhalingstechnieken, de kracht van verbeelding en vooral jouw lichaam belangrijke ingrediënten. Want leren omgaan met stress is kort samengevat leren luisteren naar je lichaam.

Om jouw weerbaarheid tegen stress te vergroten biedt Zinenzoo de volgende trainingen aan:

Workshop de Stress-APK; een (h)eerlijke check van jouw stresslevel. Het laat je in een dagdeel begrijpen en ervaren wat voor jou stress en ontspanning is èn biedt praktische tools om jouw stresslevel optimaal te houden.

De online training Omgaan met stress: vergroot thuis je weerbaarheid tegen stress op het moment dat jij het wilt – met online coaching via (beeld)bellen, theorie en oefeningen, een intake en vijf contactmomenten.

Voor wie?

Zowel de workshop als de online training zijn geschikt voor iedereen die:

  • veel druk ervaart en moeite heeft om te ontspannen,
  • het gevoel heeft geleefd te worden,
  • veel piekert en kritisch is naar zichzelf en anderen,
  • graag minder stress in zijn of haar leven wilt ervaren,
  • vooral doet vanuit ‘moeten’ in plaats van ‘willen’.

Over de trainer

Marit van Overschot is gecertificeerd Atma-trainer en maakt deel uit van de Atma-trainerspool. Deze pool bestaat uit trainers die zijn afgestudeerd binnen hun vakgebied als LifeCoach of Lichaamsgericht Coach en zich daarnaast hebben geschoold als trainer.

Contact

Mail of bel gerust als je ergens vragen over hebt. Marit van Overschot | info@zinenzoo.nl | 06-20442839.


Loading