Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Het vergroten van jouw levenskracht

Het tegenovergestelde van (ongezonde) stress is vitaliteit, ook wel levenskracht genoemd. Vitaliteit duidt op een gezonde balans tussen lichaam en geest: je sterk en fit voelen, lekker in je vel zitten, weten wat je wilt, grote mentale veerkracht en veel doorzettingsvermogen.

Naas een aanpak op maat samengesteld voor jou (1 of meerdere sessies) biedt Zinenzoo ook de volgende twee coachingstrajecten om jouw levenskracht te vergroten:

Veerkracht!

  • Gericht op jouw vermogen om te kunnen gaan met stress
  • Helpt je om op een nieuwe manier door je dagelijkse ervaringen heen te navigeren
  • Opzet: 5 individuele sessies, 1x per 2 weken, theorie en oefeningen voor thuis

“Marit leidt me in mijn eigen intuïtie om te ontrafelen wat er bij mij speelt en hoe ik daarvan kan groeien. Ze geeft me op mij aangepaste tools waarmee ik in het dagelijks leven in mijn kracht kan blijven of daar naar kan terug keren.” (Natasja)

Het vergroten van jouw levenskracht

Wenskracht!

  • Gericht op jouw dromen, wensen en talenten
  • Helpt je om dromen werkelijkheid te laten worden
  • Opzet: 5 individuele sessies, 1x per 2 weken, oefeningen voor thuis

“Toen ik begon bij Marit zei ze: je weet het eigenlijk al. Alleen wist ik niet dat ik het al wist. En zonder Marit had ik dat nog steeds niet geweten. In een aantal sessies in haar sfeervolle praktijkruimte kwam ik erachter waar mijn passie ligt en wat ik écht wil doen. En ik wist het eigenlijk al, maar ik had wel de tools van Marit nodig om daar achter te komen. Marit is voor mij de belichaming van ‘zen’ en ‘niks-moeten’, een verademing in mijn hectische-alles-moet-perfect-levensstijl.” (Janneke)

Praktische zaken

De trajecten bestaan elk uit vijf 1-op-1 sessies van 1,5 tot 2 uur en vinden tweewekelijks plaats in de praktijkruimte op het Meerpad. De gevraagde bijdrage is €495, exclusief BTW. 

Op de hoogte blijven?


Loading