Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Intermezzo | Mindfulness (jan’15)

Het intermezzo van Zin&Zenne | Mindfulness

Het intermezzo van Zin&Zenne biedt je een mini-retraite op de zondag ergens in de buurt van Amsterdam. Een moment om stil te staan aan de hand van twee of meer Zin&Zenne ingrediënten: meditatie, yin yoga, compassie, stilte en mindfulness. Bij dit intermezzo staat mindfulness centraal. Vaak zijn we met onze gedachten ergens anders, dwalen we af en functioneren we een groot deel van ons leven op de automatische piloot. Terwijl er zoveel te genieten en mee te maken valt, gewoon door te ademen, te proeven, ruiken, zien, horen en voelen. Of anders gezegd, door met je volle aandacht aanwezig te zijn in dit moment. Liefst met een nieuwsgierige houding en zonder oordeel. Graag laten wij je dit ervaren met een mix met meditatie en yin yoga.

Intermezzo | Mindfulness

Bij het eerste intermezzo van Zin&Zenne op zondag 11 januari '15 staat mindfulness centraal. Vaak zijn we met onze gedachten ergens anders, dwalen we af en functioneren we een groot deel van ons leven op de automatische piloot. Terwijl er zoveel te genieten en mee te maken valt, gewoon door te ademen, te proeven, ruiken, zien, horen en voelen. Of anders gezegd, door met je volle aandacht aanwezig te zijn in dit moment. Liefst met een nieuwsgierige houding en zonder oordeel. Graag laten wij je dit ervaren met een mix met meditatie en yin yoga.
Intermezzo | Mindfulness (jan’15)
"Zonder gedoe en met persoonlijke aandacht weten Marit & Lotte in een mum van tijd ontspanning en emoties te raken. Zodat het allemaal weer wat gaat stromen. Perfect ontstressen voor mensen met te weinig tijd". (Frederiek)

Begeleiding

Zin&Zenne is een samenwerking tussen Lotte Sluis en Marit van Overschot. Zin&Zenne laat je -met een breed aanbod van retraites, trainingen en coaching- ervaren hoe rijk, (h)eerlijk en krachtig stilstaan is.

ZIN?

Bekijk het aankomend aanbod of stel zelf een dag samen. Maatwerk is mogelijk vanaf 6 personen.


Loading