Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Stilteweekend (feb’15)

Stilteweekend (feb'15)

In dit weekend zoeken we met meditatie en yin yoga de stilte op in een heerlijk onderkomen midden in de bossen en glooiende heuvels van de Belgische Ardennen. Een weekend om ruimte te maken voor niks en zo eigenlijk ook voor alles. Want in stilte en rust kunnen uiteindelijk creativiteit, ontspanning en nieuwe mogelijkheden ontstaan. Een paar dagen zonder afleiding van je telefoon, vrienden, familie, werk, regeldingen, social media en het nieuws. Wat gebeurt er als dagelijkse gewoontes, patronen en automatische reacties 'on hold' worden gezet?
Stilteweekend (feb’15)
"Ontspannen en warm. Bijzonder om in stilte samen te zijn. Mooie omgeving, rustgevend." (Ilse)
"Warm en aangenaam." (Wendy)
"Ik vond het een prachtige ontvangst en omgeving. De ervaring was heftig naar beide kanten: positief & negatief." (Ellen)

Een sfeerverslag

Een overweldigend prachtig winters landschap in de Ardennen, een warme ontvangst in de Blauwe Roos, de geur van appeltaart, de stilte in, een muis verstoort de rust tijdens de bodyscan, de zon schijnt uitbundig, de stilte van de sneeuw spreekt, de herten laten zich zien, het belletje gaat weer, de innerlijke ontdekkingsreis zet zich voort, de zwaartekracht doet het werk, een eekhoorntje huppelt nieuwsgierig voorbij, de ontdekking van het kamertje met de kaars, het mag nog wel stiller, de dooi zet in, op naar een zachte landing.

Begeleiding

Zin&Zenne is een samenwerking tussen Lotte Sluis en Marit van Overschot. Zin&Zenne laat je -met een breed aanbod van retraites, trainingen en coaching- ervaren hoe rijk, (h)eerlijk en krachtig stilstaan is.

Locatie

De Blauwe Roos, een sfeervol huis met grote tuin aan de rand van het dorpje Hodister midden in de Belgische Ardennen.

ZIN?

Bekijk het aankomend aanbod of stel zelf een weekend samen. Maatwerk is mogelijk vanaf 6 personen.


Loading