Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


Stilteweekend (sept’15)

Stilteweekend (sept'15)

In dit weekend zoeken we met meditatie en yin yoga de stilte op in een heerlijk onderkomen midden in de bossen en glooiende heuvels van de Belgische Ardennen. Een weekend om ruimte te maken voor niks en zo eigenlijk ook voor alles. Want in stilte en rust kunnen uiteindelijk creativiteit, ontspanning en nieuwe mogelijkheden ontstaan. Een paar dagen zonder afleiding van je telefoon, vrienden, familie, werk, regeldingen, social media en het nieuws. Wat gebeurt er als dagelijkse gewoontes, patronen en automatische reacties 'on hold' worden gezet?
Stilteweekend (sept’15)
“Enorm dankbaar dat ik vorige week onder jullie liefdevolle en professionele zorg mocht ontspannen en ZIJN. Doordat het programma helder was, de yoga en meditatie momenten enorm intens, de omgeving prachtig, het eten fantastisch, de stilte in ere werd gehouden, de veiligheid gewaarborgd, kreeg ik de kans om intens goed voor mijzelf te zorgen en thuis te komen in mijzelf.” (Ilonka)
“Het weekend gaf mij de tijd om eens rustig naar mijn eigen gedachten en gedragingen te kijken. Ik werd er heel rustig door en dat voelde zeer aangenaam. Ik werd ook wel op de werkelijkheid gewezen: wat kan ik me in mijn dagelijkse leven soms druk maken en stress voelen, wat vaak natuurlijk nergens over gaat.” (Mark)
“Nogmaals bedankt voor jullie goeie zorg! (..) Het weekend maakte me bewuster hoe fijn leven ik heb en hoeveel mooie mensen ik op mijn pad ontmoet zoals jullie die mij cadeautjes komen brengen om verder kunnen met mijn processen en issues in mijn leven.” (Clayret)
“Wat heb ik ontzettend genoten van de stilte! (..) Echt een cadeautje om de wereld op deze manier beter te leren kennen. Nu, weer terug in het dagelijks leven, heb ik het gevoel sneller de rust/stilte terug te vinden en geniet ik nog meer van wat de wereld en vooral de natuur mij te bieden heeft.” (Anouschka)

Begeleiding

Zin&Zenne is een samenwerking tussen Lotte Sluis en Marit van Overschot. Zin&Zenne laat je -met een breed aanbod van retraites, trainingen en coaching- ervaren hoe rijk, (h)eerlijk en krachtig stilstaan is.

ZIN?

Bekijk het aankomend aanbod of stel zelf een weekend samen. Maatwerk is mogelijk vanaf 6 personen.


Loading