Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


ZIN!-dag meditatie, Nia & surf (sept’12)

ZIN!-dag meditatie, Nia & surf (sept'12)

Op deze ZIN!-dag staat vreugde centraal. Wat maakt jou blij en vrolijk? Op het strand, met de geur van de zee en het geluid van golven gaan we het ontdekken en ervaren. Het ochtendprogramma brengt twee werelden samen: meditatie en Nia (dans, Oosterse vechtkunst en yoga in 1). Optioneel in de middag is surfen, waarbij je de kracht van de zee met een grote glimlach tegemoet gaat.
ZIN!-dag meditatie, Nia & surf (sept’12)
"Die lach was niet meer van mijn gezicht te krijgen."

Begeleiding:

Jacqueline de Vries (meditatie) > www.lichtcentrumschellingwoude.nl “Meditatie brengt je weer in contact met jezelf en wat nu op dit moment is.” Jacqueline geeft mindfulness- en meditatietraining in het Lichtcentrum Schellingwoude.
Marlouke Theeuwen (Nia) > www.sukhania.nl Nia is een beleving van beweging (dans, vechtsport en yoga in één) in combinatie met muziek. Marlouke wordt hier vooral heel blij van; ze geeft workshops en lessen bij Sukha Nia.

Locatie:

Strandpaviljoen Azzurro > www.azzurrozandvoort.nl Dit strandpaviljoen in Zandvoort-Zuid biedt rust en ruimte, een geweldige Italiaanse keuken en heeft een eigen surfschool.

ZIN?

Bekijk het aankomend aanbod of stel zelf een dag(deel) samen. Maatwerk is mogelijk vanaf 6 personen.


Loading