Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


ZIN!-dag Meditatie & schilderen (april’13)

ZIN!-dag Meditatie & schilderen (april'13)

Op deze ZIN!-dag wordt jij in het zonnetje gezet. Wat zijn jouw sterke kanten, waar blink jij in uit, waar ben je trots op? Met meditaties, een moodboard en de schilderkwast geven we vorm aan deze vrolijke blik naar jezelf. Een (h)eerlijke ego-oppepper waarbij die criticus eens even fijn buiten spel wordt gezet en je naar huis gaat met een proeve van bekwaamheid van de kunst van jouw leven.
ZIN!-dag Meditatie & schilderen (april’13)
“"Voor mezelf weer een mooie spiegel; hoe kritisch ik toch kan zijn naar mezelf. Van mijn kunstwerk was ik volgende dag opeens veel meer onder de indruk."

Begeleiding

Babet Wentink (schilderen) Tijdens het schilderen ontstaat een wereld vol mogelijkheden, juist daarin schuilt de verborgen schat. Babet geeft teken- en schilderworkshops en heeft een atelier in de Pijp.
Jacqueline de Vries (meditatie) “Meditatie brengt je weer in contact met jezelf en wat nu op dit moment is.” Jacqueline geeft mindfulness- en meditatietraining in het Lichtcentrum Schellingwoude.

Locatie

Boerderij Achtervennen > www.boerderijachtervennen.nl Inspiratie opdoen en bijzondere ervaringen beleven, dat kan allemaal op boerderij Achtervennen in Ilpendam. ZIN?
Bekijk het aankomend aanbod of stel zelf een dag(deel) samen. Maatwerk is mogelijk vanaf 6 personen.


Loading