Zinenzoo verbindt lichaam en geest voor een twinkeling in je ogen.


ZIN!-dag mindfulness & koken (sept’12)

ZIN!-dag mindfulness & koken (sept'12)

Een ZIN!-dag in het teken van bewust genieten en gewaar zijn. Op deze dag gaan de zintuigen open! We gaan ruiken, voelen, zien, horen en natuurlijk proeven van de heerlijkheden uit de omgeving en met liefde en aandacht zinnenprikkelende sushi's maken. Verwen je zintuigen (en jezelf) en leer meer over de kracht van het hier en nu.
ZIN!-dag mindfulness & koken (sept’12)
"Jullie toewijding en aandacht heb ik in stilte bewonderd. Wil jullie enorm bedanken en zeggen dat de formule zeker succes zal hebben."

Begeleiding:

Judith Heistek (koken) “Voor mij is koken een perfecte combinatie van creatie met ontspanning.” Judith heeft altijd zin om te koken, werkte in restaurants en als filmcateraar en verzorgt met veel liefde kookworkshops.
Annemijn de Kort (mindfulness) > www.centrumvoormindfulness.nl ''Mindfulness is opmerkzaam zijn. In contact met jezelf en de wereld om je heen.'' Annemijn werkt als psycholoog in de GGZ en geeft mindfulnesstrainingen in het Centrum voor Mindfulness.

Locatie:

Lichtcentrum Schellingwoude > www.lichtcentrumschellingwoude.nl Het Lichtcentrum is een oase van sfeervolle inspiratie en licht, gelegen aan het IJ in Amsterdam Noord.

ZIN?

Bekijk het aankomend aanbod of stel zelf een dag(deel) samen. Maatwerk is mogelijk vanaf 6 personen.


Loading